Voordelen van opslag bij BudgetBox

1. De goedkoopste opslagruimtes van Nijmegen

BudgetBox Self Storage is voordeliger dan andere opslag aanbieders in Nijmegen. Wij leveren goedkope opslagruimte op maat tegen de beste prijs. Wilt u meer prijsinformatie over het huren van een opslagruimte vraag dan een offerte aan.
Bij BudgetBox Nijmegen - Self Storage beschikt elke opslagruimte over een eigen alarm en is het hele pand voorzien van een sprinklersysteem. Het gehele pand beschikt over camerabewaking waardoor elke beweging bij ons wordt geregistreerd. Opslag bij BudgetBox is dus 100% veilig.

2. Huur veilige opslag

3. Drive Thru

U kunt uw spullen altijd overdekt laden en lossen bij BudgetBox Nijmegen. Zo komen uw goederen altijd droog en schoon in uw opslagruimte te staan. U kunt met uw voertuig door ons pand rijden zodat u niet hoeft te keren met een aanhanger.

4. Altijd een opslagruimte in het gewenste formaat

BudgetBox Nijmegen beschikt over 255 opslagruimtes. U huurt al een opslagruimte vanaf 1m3. Onze grootste opslagruimtes zijn 96m³ (27m²). In de grootste opslagruimtes is het zelfs mogelijk om een auto te stallen. Voldoet uw opslagruimte niet meer aan uw behoefte dan kunt u bij BudgetBox gratis verhuizen naar een grotere of kleinere opslagruimte.

5. Gratis aanhangwagen

Bij BudgetBox Nijmegen kunt u gratis gebruik maken van een aanhangwagen voor het transport van uw goederen naar uw opslagruimte. U dient wel vooraf te reserveren.

6. Goederen ontvangstservice

BudgetBox Nijmegen neemt voor u kosteloos goederen in ontvangst zonder dat u aanwezig hoeft te zijn en zorgt er voor dat ze in uw opslagruimte komen te liggen. Indien gewenst laten wij u weten wanneer uw goederen afgeleverd zijn in uw ruimte. Informeer naar de voorwaarden.

7. Verzekering

Uw goederen in uw opslagruimte hebben een (secundaire) dekking tot een bedrag van € 5000,-. Desgewenst kunt u bij ons een verzekering afsluiten van hogere waarde voor de goederen in uw opslagruimte tegen zeer gunstige tarieven. Voor meer informatie vraag naar de voorwaarden en tarieven.

8. Bereikbaarheid

Wist u dat BudgetBox via de snelweg ook makkelijk te bereiken is vanuit Wijchen, Beuningen en Malden.

Zo bent u dus snel bij uw opslag. Klik hier voor de routebeschrijving

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.

024-3741488

You have Successfully Subscribed!

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.


You have Successfully Subscribed!