Veel gestelde vragen

Hoe lang van tevoren moet ik mijn huur opzeggen?

Na uw eerste maand huur kunt u altijd per direct uw huur opzeggen, de opzegtermijn is 14 dagen voor het einde van de maand. Overschakelen naar een andere opslagruimte kan ten allen tijden, wij brengen hiervoor geen extra kosten in rekening.

Hoe snel kan ik gebruik maken van jullie opslag mogelijkheden

Bij aanvraag kunt u nog diezelfde dag gebruik maken van de door u gehuurde opslagruimte. Uw aanvraag neemt slechts een paar minuten in beslag. Zorg ervoor dat u een legitimatiebewijs en uw bank pas of recent bankafschrift meeneemt bij het indienen van uw aanvraag. Bent u zakelijk huurder? Neem dan ook een uittreksel van de Kamer van Koophandel mee.

Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?

Het is altijd lastig om een inschatting te maken van de benodigde ruimte. U moet zich goed afvragen of uw goederen uit elkaar gehaald kunnen worden en of deze stapelbaar zijn. Vervolgens kunt u een schatting maken van de inhoud per product en dit later optellen. Maak gebruik van onze ruimtecalculator!

Ik ben mijn toegangspas kwijt

Als u niet meer beschikt over uw persoonlijke pas moet u met uw legitimatiebewijs langskomen bij de receptie van BudgetBox. Wij maken dan voor u een nieuwe pas aan.

Waar kan ik laden en lossen?

Bij BudgetBox kunt u altijd in het pand uw goederen laden en lossen. BudgetBox beschikt over een drive thru waardoor u met uw voertuig naar binnen kunt rijden om te laden en te lossen. U kunt gebruik maken van een van onze steekwagens of verhuiskarretjes om uw goederen makkelijker te verplaatsen.

Wat zijn de verschillende formaten van de opslagboxen?

BudgetBox beschikt over een groot aantal opslagruimtes in verschillende formaten. Wij verhuren al ruimtes vanaf 1 m³. De grootste opslagruimtes zijn 96 m³. Voor vrijwel elk ruimteprobleem hebben wij een passende opslagruimte.

Zijn mijn goederen verzekerd?

BudgetBox voldoet aan hoge veiligheidseisen. Alle goederen zijn op uw eigen inboedelverzekering gedekt tot een bedrag van € 5000,-. Vraag uw tussenpersoon om meer informatie. Als u uw goederen in uw opslagruimte voor een hoger bedrag wilt verzekeren dan kunt u bij BudgetBox een extra verzekering afsluiten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over deze mogelijkheid.

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.

024-3741488

You have Successfully Subscribed!

Stel uw vraag

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan direct contact met ons op.


You have Successfully Subscribed!